Tjänster vi är duktiga på

personaluthyrning liten
Personaluthyrning

Inget uppdrag är för kort eller för långt för oss. Behöver du hjälp att lösa en akut situation under bara några timmar så finns vi där för dig. Samma sak gäller om du vill hyra någon av våra konsulter för ett längre uppdrag. Inom vissa uppdrag kan det vara aktuellt att vi tar ansvar för hela entreprenaden själv och det är ingenting vi är främmande för. Vi har duktiga arbetsledare, som ser till att arbete blir utfört med kvalitet på ett effektivt och hållbart sätt.

Vi hjälper dig med en effektiv personallösning som fungerar i toppar och dalar med kvalitet i fokus. Vi har stor erfarenhet av rekrytering och hjälper dig gärna. Ett sätt kan vara att en bemanning övergår i en rekrytering, på så sätt får du chans att känna efter om lösningen blev som du tänkt dig.

Vi vill gärna hjälpa dig med det mesta inom bemanning och vi är alltid öppna för nya utmaningar. Det finns dock några områden som vi arbetar mycket med och därför är extra duktiga inom just dem. Nedan följer våra specialiteter, men som sagt inbjud oss gärna till nya utmaningar!

 

Bygg & Anläggning

Vi är marknadsledande i Öresundsregionen inom bemanning för byggbranschen. Vi har en omfattande kandidatbank med kompetenser inom de flesta bygg- och anläggningsområden. Våra hanverkare har yrkesbevis och är fullt utrustade med verktyg. Vår erfarenhet av byggnadsplatser är stor och vi arbetsleder gärna vår personal själv. Behöver du mättekniker eller annan specifik kompetens på din arbetsplats så kan vi ombesörja även detta. Vid svetsjobb är det väldigt viktigt att personen har korrekt kompetens och yrkesebevis. Vi hjälper dig gärna även med svetsarbeten.

Fastighetsnära tjänster

Vi arbetar med fastighetsnära tjänster under hela året och har både MKB och flera bostadrättsföreningar som kunder. Vi vet att funktion, miljö och ekonomi måste samverka och vi utför vårt uppdrag efter dina krav och önskemål.

Grönområdesskötsel

Vi sköter gärna om dina grönområden! Vår personal är erfaren av allehanda grönområdesskötsel, så som gräsklippning, bekärning utav buskar eller träd, rensning utav ogräs eller nyplantering. Vi skräddarsyr vårt uppdrag utifrån dina önskemål och behov.

Lager och Logistik

Vi kan de här med lager och logistik. I vår kandidatbank finns både duktiga truckförare och andra typer av yrkeschaufförer. Vi kan ta ett helhetsgrepp om din logistik och bemanna titt lager med ett långtidskontrakt. Vi kan också hjälpa dig under korta uppdrag som exempelvis vid semestrar, vid sjukdomsfrånvaro eller när ni har extra mycket att göra.Vi anpassar vårt arbetssätt efter dina krav, mål och behov.

Snöröjning & Halkbekämpning

Vi har rätt utrustning och personal med erfarenhet av snöröjning för att kunna göra ett effektivt arbete hos dig. Vi har goda referenser och är varje vinter aktiva inom stora delar utav Malmö. Ringer du oss, så ordan vi att du får snö- och halkfritt samma dag.

Montörer

Vi har montörer som klarar av ritläsning och kvalifiverad montering. Vi ser till att du får tillgång till personal som ser vikten av att få en fungerande kedja från start till slutprodukt. Vi ser också till att arbetet utförs med högsta kvalitet.

Handräckning & Produktionspersonal

Vi har gott om konsulter alltid är öppna för att lära sig nya saker och inte är rädda för att ta i. Behöver du exempelvis extrapersonal för att rationalisera eller för att underlätta för din ordinarie personal vid semestarar, sjukdomsfrånvaro eller produktionstoppar, så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder både handräckning och produktionspersonal till bra pris.

Trafik- & Signalvakter

Arbetskraft Öresund AB har utbildade trafik- och signalvakter. Vi hjälper dig gärna med längre uppdrag men kan självfallet även hjälpa dig med kortare uppdrag i samband med exempelvis ett event eller ett kortare vägarbete.

Sanering

Vi arbetar med klottersanering och använder oss utav MPE Internationals produkter. Förutom klottersanering har vi också behörighet inom PCB- samt Asbestsanering och vi har konsulter som uppfyller all krav.