Utemiljlö och fastighetsservice i Skåne

Skräddarsytt uppdrag utifrån dina önskemål och behov.

Fastighetsservice och utemiljö

Vår fastighetsservice i Skåne innebär ett ansvarande för många olika arbetsområden. Det kan bland annat bestå av trädgårdsskötsel, lokalvård och halkbekämpning. Kort sagt finns det många utrymmen i en fastighet som ska underhållas och inte minst grönområdena. fastighetsservice hjälper dig att hålla grönytorna i schack och bidra till en trivsam utomhusmiljö kan du anlita oss för grönområdesskötsel. Som fastighetsförvaltare arbetar vi hårt för att ge dig en trivsam ute- och innemiljö. Vänd dig till oss för fastighetsservice i Skåne.

Vad ingår i vår fastighetsservice? 

Tack vare vår breda kunskap inom fastighetsservice och mångåriga erfarenhet håller vi alltid hög kvalité på vårt arbete i Skåne. Därför kan du anlita oss för i princip allt som har med underhåll av fastigheten att göra. Med vår tjänst grönområdesskötsel kan du få gräsklippning, ogräshantering och plantering med mera utfört på en basis som följer samma tidsschema som resterande fastighetsskötsel. Tillsammans tar vi fram en helhetslösning som bevarar byggnadens och utemiljöns nuvarande skick eller rentutav förbättrar det.

Kontakta oss för fastighetsservice 

Fastighetsservice hjälper fastighetens inre att återspeglas på innegården så väl som andra grönytor. Vi på Arbetskraft Öresund ser gärna till att både inne- och utemiljö är välskött. Som kund väljer du själv om grönområdesskötseln ska ske vid enskilda tillfällen eller efter ett bestämt schema. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vår fastighetsservice i Skåne kan hålla din fastighet i gott skick!