Att jobba hos oss

Vi är stolta över vår personal!

Att jobba hos oss

Om att jobba på Arbetskraft Öresund

Som medarbetare vid Arbetskraft Öresund AB kommer du antingen att arbeta på olika företag, i olika branscher och träffa massor av nya arbetskamrater eller så blir du stationerad hos någon av våra kunder som vi har långtidskontrakt med. Uppdragens längd hos företagen varierar från en dag till att du stannar hos dem i flera år.

Vi vet att du som konsult får ett stimulerande jobb med omväxlande arbetsuppgifter. Inget uppdrag är det andra likt. Hos Arbetskraft Öresund får du också kollegor som verkligen trivs på jobbet. Vi är stolta över vår personal!

Du kommer att utveckla din kompetens

Som konsult på Arbetskraft Öresund arbetar du ute hos våra kunder, där du får en egen arbetsplats och nya kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från kund till kund och vi anstränger oss alltid för att varje uppdrag du får kommer att  matcha din kompetens och följa din utveckling.  Dessa uppdrag kan variera i längd. Förmodligen lär du dig mer på det än om du har samma jobb väldigt länge.

Du kommer att bredda ditt kontaktnät

De flesta jobb får man idag genom personliga kontakter och ett eget nätverk. Om du arbetar som  konsult hos oss så kommer du snabbt att få ett stort kontaktnät som är värdefullt för framtiden.

Du får en trygg anställning

Du är anställd på Arbetskraft Öresund, vilket ger dig en ekonomisk trygghet med kontroll över din inkomst. Du har alltid en garanterad fast månadslön, en garantilön.

Vad krävs av dig som konsult?

Konsultrollen är speciell. För att smälta in ute hos kunderna gäller det att du trivs i nya miljöer. För att trivas måste du vara öppen och positiv till förändringar och gilla att lära känna nya människor, annars blir det svårt att trivas. Detta kommer i sin tur att leda till att du får kännedom om konsultmannaskap. Att ha ett konsultmannaskap, värderas högt idag hos många företag.

Kemi är rätt nyckel

För oss är det viktigt att hitta medarbetare där ”kemin” stämmer perfekt eftersom det är nyckeln för att din karriär ska bli framgångsrik – både för dig, för kunden och för oss. Vi som jobbar på Arbetskraft Öresund AB är en brokig skara.

Omväxling med trygghet

Även om arbetet ibland är omväxlande kan du alltid känna dig trygg hos oss. Vi är måna om att finna jobbet som du vill ha, t ex när det gäller arbetstider, arbetsuppgifter och längd på uppdraget. Vi är mycket måna om att du som anställd är försäkrad, det är en trygghet för alla. Därför har vi tecknat AMF-försäkringar och har ansvarsförsäkringar kopplade till våra uppdrag.