Experter på rekrytering i Skåne

Få offert på just ditt uppdrag! Fyll i vårt offertformulär nedan så återkommer vi med en offert på just ditt uppdrag så snart vi kan.

Experter på rekrytering

Arbetskraft Öresund AB


Schaktugnsgatan 2 | 216 16 | Limhamn |
E-post: info@arbetskraftoresund.se
Telefon: 040-16 73 60

Öppettider: Vardagar 06.30 – 16.30

Arbetskraft Öresund har sedan starten 2003 hjälpt företag inom olika branscher med bemanning och rekrytering i Skåne. Vi vet hur resurskrävande det kan vara att försöka hitta rätt individer för arbetet. Det tar tid från det vardagliga arbetet i kärnverksamheten och är något som många företagare redan idag anser vara en bristvara. En felaktig rekrytering kan dessutom bli en dyr affär. För att undvika detta kan du låta oss på Arbetskraft Öresund sköta din rekrytering i Skåne. Vi besitter den kunskap som krävs för att genomföra en lyckad rekrytering.

När vi letar efter lämpliga kandidater använder vi oss av kompetenssparad rekrytering. Det innebär att vi matchar dig med kandidater som har rätt erfarenhet, egenskaper och kompetens. Resultatet blir att du får personal som uppfyller dina krav och önskemål samt kan utföra arbetet på ett korrekt sätt.

Två sätt att rekrytera

 Om du väljer att anlita oss för din rekrytering i Skåne finns det två tillvägagångssätt du kan välja mellan. Antingen kan du hyra in en kandidat med avsikt att rekrytera direkt. Till exempel vid en förbestämd deadline på uthyrning i sex månader som sen övergår i en rekrytering. Det andra sättet är genom vanlig bemanning där du fattar tycke för kandidaten och vill göra denne till en permanent del av din personalstyrka. Vill du ha rådgivning kring vilken metod av rekrytering i Skåne som passar dig bäst kan du alltid höra av dig till vårt team på telefon eller mejl.